ÄiteeBlogin takana on -87 syntynyt nainen Pohjanmaalta. Perheeseemme kuuluu mies ja kolome rakasta lastani. Tytöt on syntynyt 2010 & 2016 ja poika 2008. Karvalapsia meillä on myös useampi, on koiraa, kissaa, hevoosta sekä hiiriä. Haaveilen kasvatustoiminnasta, varsinkin koirien, miksei kissojenki ja ehkä hevoosten :')  Eli menoa meiltä löytyy ja siitähän me tykätään! Mieli halajaa maaseudulle asumaan, toivotaan että tämä tulee toteutumaan lähitulevaisuudessa..

Ammatiltani olen lähihoitaja, kesän olin töissä ambulanssissa, syksy ja talvi menee oman yrityksen parissa eli valokuvaten. Toisena ammattina on maaseutuyrittäjä mutta niitä töitä en keriinny juurikaan tehrä.

Kolmatta lasta ollaan yritetty useampi vuosi ja siitä lisää täälä .

Toivottavasti blogi voi antaa toivoa heille jotka on yrittäny lasta useamman vuoden. Joskus se elämä vaan menee niin että lapsi tulee silloin kun sen on vaan paras tulla, niin ainaki itte oon ajatellu näiden vuosien aikana.

Kirjoittelen blogissa meidän perheen arjesta, blogin alkupäässä seurattiin Anelman jännittävää orotusta ja nyt kirjoitellaan mm. vauva-arjesta. Toivottavasti viihdytte meirän matkassa :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti