torstai 16. kesäkuuta 2016

Pikku näpertelyjäNyt on taas kiinnostus heränny noihin käsitöihin. Ireootaki olis usiampi mutta kun jotenki tää aika menöö niin nopsaan niin useimmiten ne jää ajatuksen tasolle :') Mutta nyt mua ahristi tuo meirän maustehylly. Siis son ihana mutta kun nuo perinteiset maustepurkit on niin ietunan rumia jotta jotain oli tehtävä.

 Kummipojan pilttipurkkia oli jääny kaappihin ja päätin ne hyöryntää. Moon silloon raskausaikana tehny nuota pieniä rusetteja, otin ne käyttöhön kun en muutakaa paikkaa niille keksiny. Kiersin sellaasella joustavalla "langalla" sen kiinni purkkihin ja sitte narun ympärille laitoon koristenauhaa tai miksikäs sitä ny sanotahankaa :D Rusetit oli aavistuksen isoja mutta täytyy niitä virkata lisää toisihin purkkeihin.
Nyt kun meirän Anelma näyttää pitävän leluista kiinni niin alootin tekemään uutta rinkulalelua, tokikin sain vain muutama rivin valmiiksi kun häiräännyin tekemään jotain muuta. Nää oli nopeita tehrä kun on vaan aikaa tehrä. Anelman on niihin helppo tarttua ja niiton kiva imeskellä :D
Tuttinauhojaki vois muutaman tekaasta ku tuttiki pysyy hetken suussa. Näitä on ny väreissä musta, keltaanen, oranssi ja vaalianpunaanen. Monivärinen vois olla ihana!3 kommenttia:

  1. Mitä tuolla rinkulalelun sisällä mahtanee olla? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin tietenkin :D Kiitos :)

      Poista