perjantai 15. huhtikuuta 2016

Ristiäiset ♥

Anelma ♥ 


Meillä oli viime viikonloppuna ristiäiset. Juhlat oli ihanat ja saatiin tärkiät ihmiset paikalle ♥
Koko nimeä en täälä paljasta mutta etunimen voin laittaa kun isompienkin lasten etunimiä täälä oon käyttänyt. Nimi oli siitä asti selvää kun Anelma matkusti masussa ja syntyessä tyttö näytti ihan nimensä veroiselta.

Juhlapaikkana meillä toimi läheinen vuokrattava paikka. Oli kyllä hyvä juttu kun ei tarvinnu kotona siivota ja tilat oli meille justihin sopivat. Lapsilla oli tilaa juosta ja leikkiä eikä vieraiden tarvinnu ihan sylikkäin istua (niinkun meillä kotona olisi pitänyt tehrä :') ). Tarjottavat leipoo äiti ja ystävät, ilman niiden apua en olisi kyllä selvinny leipomuksista koska en oo todellakaa mikää jauhopeukalo.Olihan juhlissa järjestämistä ja mopo karkasi pikkuusen käsistä mutta tulipa sellaaset juhulat mitä haluttiin. Kiitos leipojille ja paikalla auttaville ystäville ja ennenkaikkia meirän kanssa juhlineille, ootte ihan korvaamattomia!!

6 kommenttia:

 1. Onpa ihanat pinkit koristelut. Juuri kuten pienen prinsessan ristiäisissä kuuluukin olla (ainakin mielestäni). Ja herkullisennäköiset tarjoilut ihanasti teemaan sopien.

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunista <3
  Meillä on juhlat ensi viikolla :)

  VastaaPoista
 3. Niin kaunis nimi! :) ja söpöt koristeet. Veikkaanpa että täälläkin lähtee mopo käsistä noiden koristelujen suhteen ainakin, kaikki pinkki on vaan niin kaunista ;)

  VastaaPoista
 4. Oi, näyttää olleen ihanat juhlat <3 Kauniita koristeita ja kauniin nimenkin sai prinsessa :)

  VastaaPoista
 5. Kaunis nimi♥ ja muutenkin laitettu niin kauniiksi kaikki.

  VastaaPoista
 6. Kaunis nimi ja kauniit koristelut. Melkein meinaa kateus iskeä. ;) Meidän tylleröstä tuli silloin helmikuussa Emma.

  VastaaPoista