perjantai 15. tammikuuta 2016

Rv 35 + Maiccolan ihanuuksia
Tänään sai herätä hymy huulilla kun raskausviikot pyörähti rv 35.  Jotenkin huojentunut olo. Me ollaan jo aika pitkällä ja toivon että loppuodotus menisi hyvin. Saas nährä koska saa tulla päivittämään jotta pikkuinen on syntynyt ♥

Tänään lapsuudenystävä kävi lapsensa kanssa kylässä ja oli mukava nähdä. Samalla sain tilaamani jumpsuitin ja vaunuverhon. Voin kertua että nää oli kyllä taas niin söpöjä että meinaan hommata toisenki jumpsuitin, vaihtelun vuoksi eri kuviolla ja vähän isompana.

Tässä yltiösöpö jumpsuitti. Kuosi on ihaaana kissakuosi (PaaPii Design) . Meillähän on  babynesti tuolla samalla kuosilla ja on söpö!Sitten se vaunuverho. Ihan liian söpö sekin. Kyllä kelepaa vaunutella kun on näin koria verho :DIso kiitos Maiccola, täälä on taas yksi tyytyväinen asiakas !!

Ps. kiitos kaikista julkisista viesteistä/yksityisviesteistä koskien tuota viimeisintä kirjoitusta, ihanaa kuulla etten oo ainut noiden ajatusten kanssa  :) Ajattelinkin että oonko ihan höperö kun vaaditaan omaa aikaa vauvan kanssa mutta näköjään monet muutkin ajattelee näin.

11 kommenttia:

 1. Mielestäni olit täysin oikeassa siitä että sinulla ja perheelläsi kuuluu olla ensin omarauha ja sitten kun olette valmiita kutsutte vieraita kattomaan pikkusta.
  Noi maiccolan tuotteet on sitte ihania..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Katriina :) Toivotaan ettei kellään oo sitte hernettä nenussa jos ei kutsua oo heti tulossa!

   No niin onkin, oon ihan hurahtanu <3

   Poista
 2. Onneksi olkoon kertyneistä viikoista. Muistan itse kuinka huojentunut olo tuossa vaiheessa tuli, kun ei tarvinnut enää pelätä, että pikkuinen syntyy ennen aikojaan. Jotenkin, vaikka olo olikin kuin halvaantuneella manaatilla kuivalla maalla, niin sitä saatto olla ihan eri tavalla rennosti, kun tiesi ettei pienellä olisi mitään hätää vaikka se syntyisikin.
  Tuo vaunuverho on kyllä mielettömän söpö!
  Ja todellakin, sitä saa vaatia omaa aikaa perheen kanssa tuollaisessa tilanteessa. Minähän totesin jossain vaiheessa, ettei ihmisten tarvitsisi välttämättä ängetä edes sairaalaan meitä katsomaan ja olin lopulta todella huojentunut kun kuulin vierailuajan olevan vain tunnin verran. Kun sitten kotiuduttiin, minä yritin parhaani mukaan hieman toppuutella näitä kaikkein innokkaimpia vierailijoita. Kaikki eivät uskoneet, esimerkiksi mieheni vanhemmat. Osasyynä taisi tosin olla se, että meidän napero on meidän suvussa ensimmäinen omaa sukupolveaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Jilli, on tää ihanaa kun viikkoja on jo näin paljon. Kyllä iltaisin rupiaa olemaan tosi vaikia olo, sohvallekkaan ei kunnolla pääse ettimään asentoa kun jokapaikkaa kinnaa ja ahdistaa :D

   Meilläki on sairaalassa se tunti vierailuaikaa ja toisaalta helpottavaa että isovanhemmat tuloo jo sinne kattomaan niin ei kotona tarvi niinkään ressailla. Meillähän oli täälä seinäjoella hetken aikaa tuo vierailuaika poiskin, toisaalta hyvä mutta kyllä siitä vähän hyötyykin kun ajattelee kotiinlähtöä :)

   Mun mielestä aika epäkohteliasta jos ei vierailukutsuja kotiin noudata, ikinä en kehtaisi toisten kotiin tunkia itteäni ilman kutsua.

   Poista
  2. Tuohon viimeiseen on pakko sanoa, että mieheni vanhemmat ovat melkoisia tapauksia. Minulla ja hänen äidillään on ollut aika ajoin myös melkoisia kädenvääntöjä esim sen jälkeen kun hän vaihdatti omatoimisesti meidän olohuoneen verhot. Raivostuttavaa, mutta koska hän tarkoittaa vain hyvää omalla, erikoisen tungettelevalla tavallaan, hirvittävän vihainen ei voi olla.

   Poista
 3. Heippa! On jotenkin niin hienoa lukea näitä sun postauksia. Jännityksellä olen täällä seurannut ja toivonut että sun raskaus menee hyvin. Niin hienoa, että nyt olette jo ihan loppu metreillä, rv 35! Enää ei mene kauan, että vauva saa jo ihan luvan kanssa syntyä. Jee! Onnea jäljellä olevaan odotukseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Ja kiva kuulla! Nyt on loppumetrit jännitellä, kovasti täälä kotona kuulostellaan oireita.. Aika vaivaastaa rupiaa olemaan :D

   Poista