torstai 22. lokakuuta 2015

Vauvalle pieni torkkupeittoTein mini-ontelokuteesta vauvalle "torkkupeiton". Kudoin peiton pyöröpuikoilla ja alkuun meinasin että tekisin peiton helmineuleella mutta se ei kyllä oo yhtää mun juttu. Jostain syystä sinne putkahtaa aina liikaa nurjaa tai oikeaa, argh!! Eli päätin että teen kaksi oikeaa ja kaksi nurjaa ja peitosta tuli kumman  joustava, tällä kuviolla on varmaan joku nimikin :') ?!

Tein alkuun 55 silmukkaa ettei peitosta tulisi ihan hervonta. Ihanasti se ainakin lämmitti masua kun sitä kudoin että uskoisin sen vauvaakin lämmittävän  ♥ Koska oon hamstrannu nuota isoja nappeja Paapolta niin tähän peittoon niitä mielelläni käytin.


Rustoopuorissa olin alkuviikosta ostoksilla ja hamstrasin sieltä pahojen päivien varalle kudetta. Vaalianpunaasta mini-ontelokudetta sekä violettia lilliontelokudetta. Mitään hajua ei oo mitä näistä tekisin, tuosta ministä voisi tehdä isomman torkkupeiton koko perheen käyttöön ja lillistä sinne ehkä koreja yms. Värit oli niin houkuttelevat että oli vaan pakko ostaa :') Vinkkejä saa heitellä tännepäin mitä näistä voisi keksiä! Niin ja lisäksihän mullon sitä harmaata miniä, josta yritin sitä peittoa tehrä ja se  tyssäs siihen että meni hermo siihen helmineulekuvioon.8 kommenttia: