torstai 3. syyskuuta 2015

Rv 16 ja tuntemuksetTällä viikolla masu on ollu jostain syystä kauhian herkillä, supistaa (kivuttomasti) tosi herkästi ja paineentunne on ollu aika järkyttävä tuola alapääs. Kaupoilla joutunut ihan ristiä jalkojansa kun tuntunu niin hurjalta.. Paineentunne onneksi häviää lepäämällä.

Eileen illalla tuntui selässäkin pientä jomotusta ja vatsaa vihloi, päätin sitten että nyt mennään untenmaille jotta sitä vaan murehtii ihan liikaa jos jää tunnustelemaan olotilaa.

Soittelin tänään aamulla neuvolaan ja makuulepoa ei tarvi ruveta harrastamaan (huh), rauhassa ottaa ja tuntemusten mukaan mennään. Luultavasti on nyt niin supisteluherkkä kohtu ja nyt kun se kasvaa niin tekee tälläistä tuntemusta. Kuun lopussa on vasta lääkärineuvola, tuntuu kyllä nyt niin pitkältä ajalta sinne orotella mutta ei se nyt sitten auta.

Mataliin verenpaineisiin hain ensiavuksi salmiakkia ja rupesin taas juomaan kahavia, voijestas ku se maistuuki hyvältäOlis kiva saada vertaistukea muista supistelijoista..
Koska alkoi ja oliko niillä jotain vaikutuksia?

2 kommenttia:

 1. Ihana lukea, että vihdoinkin teillä onni kävi ja masuasukki kasvamassa! Muistan kun maaliskuun ea-harkassa puhuit vauva toiveesta ;) Paljon tsemppii odotukseen ja tämän blogin kautta onkin kiva seurata vauvan odotusta.
  *Tytti

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tytti :)
   Niinpä kuule, ajatella että se sitten kumminkin tärppäsi vaikka ajattelin että tuskin enää edes onnistuu..
   Kivaa että tykkäät seurata ja kiitos kommentista, niiton kiva saada :) !!

   Poista